
قهوه فوری میان قهوهخورها به «قهوه محلول» و «پودر قهوه» هم معروف است. البته در دنیا برخی تولیدکنندگان، قهوه فوری را به صورت عصارهای مایع و غلیظ هم عرضه میکنند.
شاید بگویید وقتی میتوانیم قهوه را دم کنیم، دیگر به صنعت قهوه فوری چه نیازی داریم؟
اما انسان هزاره سوم وقت محدودی دارد و اگر قهوه فوری موجود باشد کمی آب جوش برای تهیه سریع یک فنجان قهوه کافی است.
مزیت دیگر قهوه فوری به دانه قهوه، حجم و وزن کم آن، هنگام انتقال با کشتی و افزایش زمان ماندگاریاش است. سؤالهای زیادی درباره این محصول وجود دارد که دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به تمام آنها پاسخ دادهاند.